top of page

KONEC DOBER, VSE DOBRO

Na zadnji dan lige, še premiki na lestvici


Liga singels pro-m:

Zadnje štiri tekme v ligi posameznikov so poskrbele za odločilni premik pri vrhu. Iztok Kavčič je suvereno premagal Aleša ter osvojil zasluženo prvo mesto na lestvici in s tem laskavi naslov prvaka. Da je bil zadnji dan zanimiv, je poskrbel Roberto Ceroici, ki je z tehnično dovršeno in navdahnjeno igro v derbiju premagal Roberta Medveda in ga potisnil na tretje mesto. Sam se je povzpel na drugo mesto, saj je Medo v tej tekmo precej grešil. Aco Spasovič in Grega Jesih nista zmogla presenečenj in premagati Edima in Boža, tako, da ostajajo vsi na svojih pozicijah.Ekipna moške liga:

Zadnja tekma rednega dela se je odvijala neposredno pred zaključno prireditvijo. Domača ekipa TD Vanganel je v odločilni tekmi premagala goste iz Ajdovščine z rezultatom 2/1. S to zmago so prehiteli Idrijo in Umag, ter zavzeli tretje mesto, kar je za novo ekipo velik uspeh. Med igralci domače ekipe sta iztopala Rudi in Kalif, ki sta s 5 zmagami zasedla drugo mesto med najuspešnješimi dvojicami. Za naslednjo leto pa se že krepijo in iščejo stike z ostalimi ekipami kot združitev ali kaj podobnega.Podelitev priznanj:

Uvodne besede je podal organizator lige, kjer je prisotnim posredoval nekatere statistične podatke o samem ligaškem tekmovanju, v petih ligah. Nakazal je tudi nekaj sprememb v organizaciji in vodenju prihodnjih lig pod novim strateškim partnerjem.


Vsi najboljši trije posamezniki ni ekipe so prejeli pokale za športni rezultat. Razpredelnice bodo objavljene na spletni strani TD Vanganel. Priznanja – medalje za najboljše tri dvojice v ekipni ligi so prejeli ( Brane in Ozren iz ekipe TK Katoro, Rudi in Kalif iz Vanganela , ter Uroš in Gaj iz ekipe Vaterani Portoroža. Za najbolj fair ekipe v ženski Lady ligi pa so prejele priznanja igralke Izole, Ajbe in Gaje. Naj žurerska ekipa je bila ekipa Idrije, kjer pa je manjkal predstavnik, zato je pokal romal v pisarno.


Vanganel, 23.3.2024

FranciFoto utrinki:


94 views0 comments

Comments


bottom of page