top of page

O NAS

TD Vanganel

Začetki delovanja društva segajo v leto 2005, ko sta takratna trenerja dejavnost iz Ankarana preselila v Vanganel, ob ustanovitvi Teniškega kluba Val Vanganel.

Kasnejša združitev z rekreativnim klubom Los Vanganelos je v celoti zaokrožila dejavnost, ki je vsebovala delo z mladimi in rekreativno dejavnost starejših. Pri prepoznavnosti kluba prejšnji naziv ni bil primeren, zato je občni zbor soglasno podprl predlog, da se klub preimenuje v Teniško društvo Vanganel. Pod tem imenom deluje zadnjih pet let.
 

Za svojo dejavnost uporabljamo zunanja teniška igrišča ter dve igrišči v dvorani. Za celotne teniške priprave pa imamo na razpolago vsa zunanja pomagala in klubski prostor.


Na teniških igriščih v Vanganelu, v idiličnem okolju v neposredni bližini vanganelskega jezera, v območju akacij in hrastov, vabimo vse tiste, ki bi radi na zabaven in enostaven način spoznali začetne korake tenisa in pa še veliko drugih aktivnosti.

SKUPINE
Tenis je šport
za celo življenje,

 

igrate ga lahko od petega leta dalje pa vse do pozne starosti. Je šport za otroke, odrasle, rekreativnem in na profesionalnem nivoju, tako za ženske, kot moške.

bottom of page