top of page

Zaključek zimske sezone petih zimskih ligRazgibana in teniško bogata zimska sezona se je v Vanganelu končala z zaključnimi tekmami v vseh petih zimskih ligah in s svečano podelitvijo priznanj najboljšim v ligah. Veliko število prijavljenih, ki so pet mesecev tekmovali po razporedu in žrebu, ki ga je na splošno zadovoljstvo organizatorja soustvarjala ekipa sodelavcev aplikacije CHALLANGER, je bilo na koncu sezone zadovoljnih z izvedbo in pripravo lige ter veselih, da se je naporna sezona končala. Vsi najboljši so seveda prejeli lične pokale in bogate nagrade za svoje dosežke, ki jih je prispevala omenjena ekipa iz podjetja Befine-pro d.o.o. Njihova Challanger aplikacija je omogočila lažjo in dostopnejšo preglednost tekmovanja, sproten izračun stanja rezultatov in statistike, ter olajšala delo organizatorju in TD Vanganel.


Vsem je bilo skupno, da si želijo ponoviti to izvedbo v naslednji zimski sezoni. Pogoji v TC Vanganel so resnično vrhunski. Morda bi se lahko strinjali z manjšim odklonom pri kvaliteti igrišč v zadnjem mesecu, saj organizatorju zaradi prevelike zasedenosti dvorane ni uspelo optimalno pripraviti igrišč. Dvorana v Vanganelu je ogrevana, z odlično razsvetljavo, pripravljena za sprejem določenega števila gledalcev in ima možnost snemanja tekem v živo, kar se je na derbiju ekipne lige tudi izvedlo. Vse to predstavlja jagodo na torti za teniško pomanjkljivo infrastrukturo na Primorskem.


Čestitke vsem zmagovalcem v posamezni kategoriji:

Doubles LADY PRO TOUR

1. mesto: Irena/Franka

2 mesto: Damjana/Barbara

3. mesto: Selma/Mirna

Doubles ATP PENZIJA TOUR

1. mesto: Čebulec/Kalc

2 mesto: Humar/Tomšič

3. mesto: Vovk/Jančigaj

Singles ATP PENZIJA TOUR

1.mesto: Milan Murovec

2 mesto: Borut Pangeršič

3. mesto: Milenko Nemarnik

Singles PRO TOUR

1. mesto: Bobo Lazović

2 mesto: Božo Nagode

3. mesto: Edim Šabanović

Teams ALPE ADRIA TOUR

1. mesto: TK Gorica

2. mesto: TK Hrvatini

3. mesto: PortorožNa koncu lahko strnemo svoje vtise: vidimo se v še boljši izvedbi v naslednji zimski sezoni 2023/2024.


Vanganel, april 2023

108 views1 comment

1 комментарий


Гость
10 апр. 2023 г.

Franci in ekipa, čestitke za res profesionalno, krasno organizirane tekme. Čestitke vsem udeležencem in zmagovalcem. Čestitke za uspešen zaključek in v veliko veselje in čast je sodelovati z vami ☀️🤜🤛 Hvala za podporo in zaupanje.

Лайк
bottom of page