top of page

V MARCU SE ODLOČA

KAR NEKAJ TEKEM ŠE VPLIVA NA UVRSTITEV, VANGANELČANI PA V NIZKEM ŠTARTU


Zadnji teden v februarju je bil po zaslugi žensk, v ligi Lady za organizatorja stresen, delno pa so se jim pridružili tudi »singelaši«, ki s prestavljanjem spravljajo v velike težave vodjo lig, pa končno jezijo tudi nasprotnike. Prišel je trenutek, ko bo organizator določil termine, »brez pardona«, pa da vas vidim.

Liga ATP Penzija tour- posamezniki:

V tej ligi je že dolgo vse znano. Vlado je deklasiral vse svoje nasprotnike in ni dovolil

nobenega presenečenja. Oddal ni niti enega niza. Tudi drugo mesto je znano že sedaj. Lovorika pripada Franciju. Za tretje mesto pa se bosta na odloženi tekmi udarila Darjo in Milenko. Bo zanimivo.


Liga ATP penzija tour-dvojice:

Sredino dogajanje ob eni odloženi tekmi, ki jo bodo Sežanci odigrali po dogovoru med tednom, je postreglo še z enim presenetljivim rezultatom. Ne gre toliko za končno zmago, temveč za več kot zasluženo zmago vodilnih Ratka in Francija proti Paolu in Oskarju, ki sta jo vodilna dobila z rezultatom 6/1, 6/1. V opravičilo poražencema je potrebno povdariti slab dan Oskarja. Trenutno drugouvščena Čano in Zdravko sta v zaostali tekmi premagala Sergeja in Roberta in še vedno pričakujeta prvo mesto. Na to pa jih vodi samo zmaga nad Milenkotom in Bobom, ter v odločilni tekmi z vodilnima ne smeta izgubiti niti niza. Prav vse se odloča v zadnjem kolu, v sredo 6.3.2024. Po tekmah bodo znani prejemniki pokalov. Po končanih tekmah sledi kosilo in podelitev.


Liga SINGEL PRO,m:

Ker je vodilni Iztok svojo tekmo proti Božotu odložil, je situacijo nejasna še posebej, ker je Aleš premagal Gregata, Robert pa Mateja, ena tekma pa je zvečer, ko organizator že spi. Kljub začasnemu vodstvu Medota, ima Iztok še vedno oprejemljive šanse za končni uspeh. Zmagati mora na obeh preostalih tekmah.


Liga Lady doubles:

Pa smo tam. Veliko število preloženih tekem dela sive lase Franciju. Po urniku, ki ga akterke prejmejo v tem tednu in na termine ne bo ugovora, bo situacija na lestvici jasnejša. V vodstvu sta igralki ekipe Dante Alighieri I.. Za končni uspeh Boži in Taji zadostuje že osvojen niz proti njihovi drugi ekipi. V končnici za medalje pa so še ekipe Dante Alighieri II., Zvezdice zaspanke , Double SaVa in z malo možnosti še Gaja.


Ekipna moška liga Alpe Adria:

Zadnja tekma 7. kola je bila odigrana v soboto 24.2.2024. V goste k Vanganelčanom je prispela ekipa TK Gorice, z rahlo spremenjeno postavo brez » mladincev«. Vanganelčani so izkoristili ponujeno in jim zadali težek poraz z 0/3. Za domačine je igrala kompletna dobitna kombinacija, ki so ji zrasli apetiti in naoštreni pričakujejo Katoro in Ajdovščino. Po izračunih jim zmaga nad enim izmed njih ohranja upanje na 3. mesto. Napetost raste in stem odgovornost selektorja.


Vanganel, 25.2.202437 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page