top of page

Nastop ekipe TD Vanganel Challanger na ekipni seniorski ligi TZS 2023

Letošnjega ekipnega tekmovanja pod okriljem TZS se je udeležila tudi ekipa TD Vanganel Challanger v kategoriji seniorsi +70.Po uspešnem razigravanju v skupini, kjer so gladko premagali svoje nasprotnike, ekipo Janez iz LJ na njihovih igriščih v Ljubljani, in ekipo TK Litija v Vanganelu, obe z 2:0 in osvojili 1. mesto v skupini in stem v ligi +70. V absolutnem vrstnem redu pa smo zaradi poraza v playoffu zasedli skupno drugo mesto.


Na povabilo koordinatorja rekreativnih lig TZS se je ekipa udeležila zaključne playoff tekme na igriščih TKZ klub v Ljubljani, kljub temu, da so za nastop izvedeli le dva dni pred tekmo. Prav tako se je v pričakovanju nasprotnika ugotovilo, da so nasprotniki TK Kočevje bili zmagovalci lige +60. Izkazalo se je, da smo bili v povprečju starejši od njih celih 10-12 let.


Na priložnostni podelitvi pokalov v Tivoliju so se zbrali vsi udeleženci lig, prejeli pokale za nastope in se podružili z ostalimi udeleženci. Imel sem to priliko, da sem odgovornim nalil čistega vina v zvezi z nejastnostmi pri razpisih in na sam potek zaključnih tekem.


Kljub vsemu je ekipa TD Vanganel Challanger, za katero so nastopali Milan Murovec, Milan Bubnič, Milenko Nemarnik, Franci Hrovat, Stojan Tomovič , Levko Poljšak in Zdravko Sirk, uspešno zaključila tekmovanje.


Čestitke vsem igralcem.


Franci Hrovat


Koper, 14.9.202326 views0 comments

Comments


bottom of page