top of page

POLOM FAVORIZIRANE DVOJICEV ligi ATP Penzija tour doubles je pred rednim tretjim kolom vladala velika nervoza, ki se je odrazila pri tem, da je organizator pozabil tekme ovekovečiti s slikovnim materialom. Zato tokrat ni slik udeležencev kola.


Je pa kolo zaznamovalo kar dva derbija. Trenutno prvo uvrščena Čano in Zdravko, sta kljub slabšemu počutju (vročina) Zdravka zmogla toliko moči in znanja, da sta premagala Zvoneta in Roberta z 2/0. Tako sta svojo bero točk povečala na devet in suvereno vodita na lestvici.


Mali derbi med Božom in Iztokom, ki sta igrala proti Branku in Radotu se je dokaj gladko končal z zmago slednje dvojice. Rezultat 1/6, 4/6 za Kraševca pa govori sam zase. Zmagovalca nista dovolila domačinoma razviti njune igre in ob večjem številu napak Škofjotoma ni preostalo drugega kot da podpišeta predajo.

In smo pri velikem derbiju. Franci in Ratko sta Sežancema Darju in Ervinu, sicer lani

drugouvrščenima, priredila lekcijo iz tenisa. Pri tem pa je potrebno pošteno priznati, da slednja nista bila v dnevni formi in veliko število napak ju je pahnilo v prepad. Rezultat 6/0 in 6/1 , pa se vseeno ni pričakoval. Zmagovalca sta bila visoko motivirana in skoncentrirana, zavzeto zbirala točke in rezultat je bil tu. S to zmago sta napovedala tudi borbo za vrh lestvice. S 6 točkami ob enem prostem terminu, sta trenutno druga na lestvici.


Do konca meseca se bo igralo še eno kolo tako da, znamo ob koncu leta dobiti delnega zmagovalca v letu 2023.


Vanganel, 13.12.2023

Franci

47 views0 comments

Comments


bottom of page