top of page

NI ŠE VSE ODLOČENO

V ligi Lady je vse znano


EKIPNA LIGA, M:

Ta vikend je bil malo razočaranje za organizatorja, saj so dve ekipe odpovedale sodelovanje v zadnjem kolu. Resda, to ni vplivalo na pomembne odločitve na lestvici, sta si pa prvo in drugo mesto že zagotovili ekipa Portorož veterani in TK Katoro iz Umaga. Za tretjo pozicijo so pa v igri še TD Vanganel ( zadnjo tekmo igrajo pred podelitvijo z Ajdovci) , TK Idrija in TK Umag. V primeru zmage domačini Vanganelčani pa osvojijo tretje mesto.


Razpored:

Sobota 23.3.2023 ob 14 uri:

TD Vanganel : TK Ajdovščina


LIGA LADY:

V zadnjih treh tekmah, sicer preloženih pa se je zadeva na vrhu zjasnila. Dante Alighieri I. so že kolo pred koncem z suvereno igro premagale še drugo ekipo Dante Alighieri in si priigrale laskavi naslov. V boj za tretjo pozicijo pa so se spustile igralke Doubles SaVa, Dante Alighieri II, in Zvezdice zaspanke. Prav te pa so se na pomlad prebudile in premagale SaVo, ter prevzele drugo pozicijo na lestvici. V sobotnem večernem derbiju pa sta se igralki Dante II. ,po izgubljenem prvem nizu in po maratonskem srečanju dolgem, kar 135 minut, zlomile odpor ekipe Doubles SaVa. Z zmago 2/1 so se povzpele na tretje mesto.


LIGA POSAMEZNIKI - PRO:

Pred nami je še zadnje kolo, ki lahko še nekaj malega spremeni, vendar je v zaostali

nedeljski tekmi, Iztok Kavčič pokazal odlično pripravljenost in v derbiju premagal Boža Nagodeta z 2/0. Dobra tekma, napadalna z strani Božota, vendar je Iztok vsled odlične kondicije, polovil večino žogic, storil manj napak in zasluženo slavil. Je na dobri poti, da to prvo mesto potrdi tudi v zadnjem sobotnem kolu.


Razpored zadnjega kola:

Sobota 23.3.202

Ob 10 uri : Roberto : Medo in Aleš : Iztok

Ob 12 uri : Grega: Edim in Aco : Božo

Ob 17 uri prične zaključna prureditev z podelitvijo priznanj !


Vabljeni!


Vanganel, 17.3.2023

Franci


Foto utrinki:30 views0 comments

Comments


bottom of page